Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tweedehands

Bij Vintage Vloeren hebben we een ruime selectie aan diverse tweedehands vloeren beschikbaar. Onze specialiteit ligt in het opknappen van oude vloeren, waardoor ze een frisse uitstraling krijgen en als nieuw aanvoelen. Als u op zoek bent naar een tweedehands vloer die in uitstekende staat verkeert, bent u bij ons aan het juiste adres.

Ons team is gespecialiseerd in het renoveren van houten vloeren. We zijn er trots op dat we oude, versleten vloeren kunnen omzetten in aantrekkelijke en duurzame nieuwe vloeren. Ons assortiment omvat verschillende soorten vloeren, vloerdelen en planken, zodat u een ruime keuze heeft voor uw specifieke smaak en behoeften.

We nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website, waar u ons aanbod kunt bekijken en de houten vloer kunt vinden die perfect past bij uw ruimte. Het bestellen van een tweedehands houten vloer bij Vintage Vloeren is een eenvoudige en praktische manier om uw interieur te verfraaien.

Bij Vintage Vloeren draait het allemaal om het bieden van kwaliteit en waarde. We begrijpen dat het belangrijk is om een vloer te hebben die niet alleen mooi is, maar ook lang meegaat. Daarom zetten we ons in om ervoor te zorgen dat elke vloer die ons bedrijf verlaat, aan deze criteria voldoet.

Dus, als u op zoek bent naar een betaalbare tweedehands houten vloer die er als nieuw uitziet, hoeft u niet verder te zoeken. Bij Vintage Vloeren hebben we precies wat u zoekt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw vloerdromen werkelijkheid kunnen maken.

Contact

Chat openen
1
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?