Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Over ons

De oorsprong vanuit ons bedrijf Vintage Vloeren begint in 2016, in het oosten van het land. Tijdens de verbouwing van ons huis destijds, ontdekten wij dat het niet nodig is om een nieuwe vloer aan te schaffen om je interieur compleet te maken. Visgraat houten vloeren waren een hype aan het worden, maar helaas niet voor iedereens portemonnee. Na wat afspeuren vonden wij een vintage visgraatvloer uit een oude boerderij in de buurt van Oldenzaal. Doormiddel van wat inlezen en Youtube filmpjes bekijken, hebben we deze vloer zelf opnieuw gelegd, geschuurd en geolied. Van het resultaat hebben enorm genoten, alleen op het werk hadden we ons wel verkeken.

Desalniettemin ontdekten we op deze manier de markt die er lag in oude vloeren. Zo ontstond in 2021 ons bedrijf, Vintage Vloeren. Ons specialisme ligt in het herwinnen, vernieuwen en afwerken van oude houten vloeren, die vervolgens door heel Nederland worden geplaatst. Hiermee bieden we duurzame, circulaire vloeren aan, met de kwaliteit van vroeger en afgestemd op de stijl van nu.

Extra afwerklijn

In de zomer van 2022 hebben we onze dienstverlening uitgebreid. Bij Vintage Vloeren beschikken we nu over een eigen afwerklijn. Zo kunnen we de vloeren in iedere gewenste kleur behandelen. Er is veel mogelijk, of u nu kiest voor verouderen of borstelen van de vloer, of voor een walnootbruine of kleurloos transparante afwerking. Wij kunnen u een vloer bieden die past bij elk interieur.

Anno nu

Sinds begin 2023 is Vintage Vloeren verhuisd van Lemmer naar Emmeloord. Onze nieuwe locatie biedt een vloeroppervlakte van 600 m² en we beschikken over een voorraad aan vloeren van ongeveer 4000 m².

Neem gerust een kijkje in ons online assortiment of neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent geraakt. Wij staan klaar om u te helpen.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?