Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Inruilen

Bij Vintage Vloeren begrijpen we dat smaken en voorkeuren in de loop der tijd kunnen veranderen. Misschien bent u uitgekeken op uw huidige vloer of wilt u gewoon een frisse nieuwe look in uw huis. Daarom bieden wij bij Vintage Vloeren een vloerinruilservice aan, waarbij u uw bestaande vloer kunt inruilen tegen een vloer uit ons uitgebreide assortiment.

Het inruilen van uw vloer is een eenvoudig proces dat we graag zo soepel mogelijk laten verlopen. Als u geïnteresseerd bent in het inruilen van uw vloer, kunt u contact met ons opnemen of het formulier aan de rechterkant invullen om uw wensen en voorkeuren te bespreken. We kunnen u ook helpen bij het kiezen van een nieuwe vloer die perfect past bij uw interieur en stijl.

Als u akkoord gaat met de inruil, regelen wij eventueel het ophalen en demonteren van uw bestaande vloer. Ons ervaren team zal zorgvuldig te werk gaan om ervoor te zorgen dat de demontage zonder problemen verloopt en uw vloer in goede staat blijft. We begrijpen dat een vloer een belangrijk onderdeel is van uw huis, dus behandelen we het proces met de grootste zorg.

Na het demonteren van uw vloer zorgen we ervoor dat deze op een verantwoorde manier wordt afgevoerd. Vervolgens kunt u een nieuwe vloer uit ons assortiment kiezen. Bij Vintage Vloeren hebben we een breed scala aan vloeropties, deze kunt u hier vinden. U kunt de verschillende materialen, kleuren en afwerkingen bekijken om de vloer te vinden die aan uw wensen voldoet.

Zodra u uw nieuwe vloer heeft gekozen, kunnen wij de vloer ook voor u leggen. Ons team van professionals zal er dan voor zorgen dat uw nieuwe vloer op een hoogwaardige manier wordt gelegd, zodat u er jarenlang van kunt genieten. We streven ernaar om een naadloze overgang te creëren tussen uw oude vloer en de nieuwe vloer, zodat het resultaat perfect past bij uw interieur.

Bij Vintage Vloeren streven we altijd naar tevredenheid van onze klanten. Met onze vloerinruilservice bieden we u de mogelijkheid om uw huis te transformeren met een nieuwe vloer, terwijl we het proces zo gemakkelijk mogelijk maken. Neem vandaag nog contact met ons op om uw vloerinruil te bespreken en ontdek de prachtige vloeropties die we beschikbaar hebben. We kijken ernaar uit om u te helpen bij het realiseren van uw droomvloer!

Inruilformulier

Chat openen
1
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?