Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Eiken vloer

Eiken vloer

De eiken vloer van Vintage Vloeren is werkelijk uniek en draagt een verhaal met zich mee. Vintage Vloeren is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verzamelen van oud hout en het een nieuw leven geeft door er prachtige vloeren van te maken. Met toewijding en vakmanschap biedt het bedrijf unieke vloeroplossingen die een combinatie zijn van geschiedenis, karakter en duurzaamheid.

Een tweede kans voor een eiken vloer

Bij Vintage Vloeren begrijpen ze de schoonheid en waarde van oud hout. Ze selecteren zorgvuldig hout dat afkomstig is van oude gebouwen, schuren, fabrieken en andere bronnen. Dit hout heeft vaak al een leven achter de rug en krijgt bij Vintage Vloeren een tweede kans. Het hout wordt zorgvuldig bewerkt en verwerkt. Zo vormen we het oude hout om tot prachtige eiken vloeren die de sfeer van vervlogen tijden in zich dragen.

Elke eiken vloer van Vintage Vloeren is uniek vanwege de natuurlijke kenmerken en de geschiedenis van het gebruikte hout. Het kan karakteristieke elementen bevatten zoals oude spijkergaten, zaagsneden en andere onvolkomenheden. Die onvolkomenheden dragen juist bij aan de charme en authenticiteit van de vloer. Het resultaat is een vloer die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook een verhaal vertelt.

Vintage Vloeren als duurzame keuze voor uw vloer

Naast het bieden van vloeren met een verleden, hecht Vintage Vloeren ook belang aan duurzaamheid. Door oud hout een nieuw leven te geven, dragen ze bij aan het verminderen van de vraag naar nieuw hout en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Bovendien worden de vloeren met zorg en vakmanschap vervaardigd. Hierdoor gaan ze lang mee en vormen ze een duurzame keuze voor elke ruimte.

Vintage Vloeren biedt een breed scala aan afwerkingen en stijlen, zodat je de perfecte eiken vloer kunt vinden die past bij jouw smaak en interieur. Of je nu houdt van een rustieke, verweerde look of juist van een strak en modern ontwerp. Vintage Vloeren heeft voor ieder wat wils.

Kies voor de unieke charme en duurzaamheid van de eiken vloeren van Vintage Vloeren en geef je interieur een bijzondere uitstraling met een vloer die geschiedenis ademt.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?