Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Barnwood vloer

Een barnwood vloer is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een vloer met karakter en charme. Bij Vintage Vloeren kunt u terecht voor een ruim assortiment aan barnwood vloeren. Waaronder de populaire barnwood multiplex vloer en oud verweerd barnwood dakbeschot delen.

De barnwood multiplex vloer is gemaakt van een combinatie van oude barnwood planken en multiplex, wat zorgt voor een stabiele en duurzame vloer. De oude barnwood planken geven de vloer een unieke uitstraling met knoesten, scheuren en andere natuurlijke kenmerken die elke vloer uniek maken. De vloer is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder geschuurd en geolied. Dit geeft u de mogelijkheid om de uitstraling van uw vloer aan te passen aan uw persoonlijke stijl en smaak. Bovendien zijn onze barnwood vloeren eenvoudig te onderhouden en kunt u ze schoonmaken met een vochtige doek of stofzuiger.

Naast de barnwood multiplex vloer kunt u bij Vintage Vloeren ook terecht voor oud verweerd barnwood dakbeschot delen. Dit zijn oude planken afkomstig van oude boerderijen en schuren. De planken hebben een verweerde uitstraling en zijn perfect voor wie op zoek is naar een authentieke en rustieke uitstraling in huis. De planken kunnen worden gebruikt voor het leggen van een geweldige vloer. Net als onze barnwood vloeren zijn de oud verweerde barnwood dakbeschot delen verkrijgbaar tegen een scherpe prijs en zijn ze een duurzame keuze voor uw interieur.

Kortom, bij Vintage Vloeren kunt u terecht voor hoogwaardige barnwood vloeren en dakbeschot delen met een unieke uitstraling en karakter. Onze vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en zijn eenvoudig te onderhouden. Vul voor meer informatie of het aanvragen van een offerte het onderstaande formulier in of kijk op onze contactpagina. Neem ook eens een kijkje op onze Facebook en Instagram.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?