Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Gebruikte houten vloer

Gebruikte houten vloer Vintage Vloeren biedt u de unieke charme en allure van een gebruikte houten vloer, perfect passend bij zowel een modern als traditioneel interieur. Ons verhaal begint in 2016, met een ontdekkingstocht naar de perfecte vloer tijdens een verbouwing. Hierbij realiseerden we dat een nieuwe, glanzende vloer niet altijd het antwoord is op een stijlvol en uitnodigend huis.

Gebruikte Houten Vloer: Duurzaam en Stijlvol

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, komt het hergebruiken van materialen als een welkome ontwikkeling. Een gebruikte houten vloer is niet enkel een milieubewuste keuze, maar brengt ook een ongeëvenaarde warmte en karakter met zich mee. Deze vloeren vertellen een verhaal, voegen diepte toe aan uw ruimte en creëren een unieke sfeer die met nieuwe producten moeilijk te evenaren is.

Vakmanschap en Kwaliteit

Vintage Vloeren specialiseert zich in het opsporen, herstellen en plaatsen van gebruikte houten vloeren. Onze vloeren zijn zorgvuldig geselecteerd en bewerkt met de grootste zorg en vakmanschap. In 2021 hebben we besloten onze passie en kennis te delen met heel Nederland. Vanaf toen bieden we circulaire, duurzame vloeren aan die de esthetiek van vroeger combineren met de designeisen van nu.

Een Gebruikte Houten Vloer Afgestemd op uw Wensen

Met de introductie van onze afwerklijn in de zomer van 2022, bieden we nu nog meer mogelijkheden. Uw gebruikte houten vloer kan worden afgewerkt in elke gewenste kleur, of u nu kiest voor een natuurlijke look of een kleur die aansluit bij uw interieur. Verouderen, borstelen, of een specifieke afwerking – alles is mogelijk.

Bezoek onze Nieuwe Locatie

In 2023 verhuisden we naar onze nieuwe locatie in Emmeloord. Met een uitgestrekte vloeroppervlakte en een uitgebreide voorraad kunnen we aan elke vraag voldoen. Ontdek het zelf en bezoek onze showroom of bekijk ons assortiment online.

Conclusie

Bij Vintage Vloeren begrijpen we de waarde en schoonheid van gebruikte houten vloeren. Elk stuk hout heeft zijn eigen verhaal en draagt bij aan de atmosfeer in uw woning. Met diverse afwerkingsopties en een team van toegewijde experts staan we klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte vloer. Neem contact op of bezoek onze website voor meer informatie en laat u inspireren door de wereld van authentieke, gebruikte houten vloeren.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?