Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Aanhelen

Uw vloer laten aanhelen

Vintage Vloeren heeft alles in huis om uw vloer aan te helen. Zo is het mogelijk om een bestaande vloer te laten doorlopen of om de vloer te repareren. Zo ziet het nieuwe gedeelte er precies zo uit als het bestaande gedeelte, zonder overgang. Of u nu extra vierkante meters nodig zijn heeft, er een stuk muur verwijderd is, een open haard geplaatst of weggehaald, een aanbouw gerealiseerd is of er sprake is van brand- of waterschade aan de vloer, Vintage Vloeren zorgt ervoor dat het ontbrekende stuk geplaatst wordt en exact past bij de bestaande vloer.

Ook al is iedere vloer uniek, het is niet nodig om de gehele vloer te vervangen om ervoor te zorgen dat uw vloer weer mooi wordt. Vintage Vloeren legt een gedeelte van uw vloer aan bij de bestaande vloer in dezelfde soort, dezelfde breedte, dezelfde dikte en daarmee exact hetzelfde uiterlijk.

Uw huidige vloer als nieuw

Het aanhelen van uw vloer kan op twee manieren. Wanneer de vloer moet worden aangeheeld in de breedte, tegen de lengte van de planken aan dan kan er worden aangelegd. Dit kan gezien worden als het door leggen van de vloer. Ook is het mogelijk om de vloer aan te helen in de lengte, tegen de korte planken aan. Dan moet er worden ingetand. Dit houdt in dat de planken vanaf de plek vanaf waar aangeheeld moet worden tot aan de eerstvolgende planken volledig worden verwijderd, om hier vervolgen nieuwe planken in de plaatsen.

Na het aanleggen wordt de vloer geschuurd en afgewerkt met olie of lak. Zo is er geen overgang tussen oud en nieuw te zien. Bij Vintage Vloeren beschikken wij altijd over planken die snel aangelegd kunnen worden bij uw huidige vloer. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het aanhelen van een vloer? Neem dan gerust contact met ons op.

Chat openen
1
Hulp nodig?
Kunnen we je helpen?